Novel The broken ring this marriage will fail anyway Subt Indo

Iskandarnote- Novel The broken ring this marriage will fail anyway Subt Indo atau jika di terjemaahkan ke bahasa Indo kira-kira adalah Cincin Patah Perkahwinan Ini Akan Gagal ini banyak dicari warganet.

Apalagi pada Bagaimanapun Novel The broken ring this marriage will fail anyway Subt Indo Bab 12 ini yang paling banyak penggemarnya.

Novel Cincin Patah Perkahwinan Ini Akan Gagal Lagi 12 ini berhasil menadapat perhatian warganet Indo, dengan ini kami seang sekali sentiasa memberikan info menarik dan viral tentunya.

Sekarang, kali ini admin akan memberikan maklumat tentang cincin yang rosak perkahwinan ini akan gagal pula bab 11. Dan cincin yang rosak perkahwinan ini akan gagal pula bab 12.

Novel ini kini sedang dicari kerana jalan ceritanya sangat diminati oleh golongan muda. Jadi jika anda salah seorang yang suka manga cincin pecah. Perkahwinan ini akan gagal, sila baca ulasan sehingga selesai.

Cincin Patah Perkahwinan Ini Akan Gagal Bagaimanapun Spoiler

Jadi Ines adalah regressor, jadi sekarang itulah kehidupan keempat. FL memilih Carcel walaupun dia tahu Carcel seorang playboy kerana dalam kehidupan kedua FL, FL berkahwin dengan putera mahkota, kan.

Dan FL mati kerana putera mahkota suka menipu dan melakukan hubungan seks bebas sehingga FL mendapat STD. Jadi sebab itulah FL keguguran. Akhirnya FL bunuh diri.

Sekarang dalam kehidupan ketiga, FL berkahwin dengan seorang pelukis (orang biasa) dan mempunyai seorang lelaki lelaki. Tetapi kerana FL adalah royalti, keluarga tidak suka FL berkahwin dengan pelukis itu. Keluarga FL pada dasarnya menyuruh FL membunuh keluarga itu. Akhirnya, keluarga Fl membunuh pelukis itu, dan FL, jika tidak silap saya, membunuh anaknya dan membunuh diri.

Dan jadi FL telah mundur 4 kali (yang kini keempat) tetapi dia hanya ingat yang kedua dan ketiga. Nanti ada sebab…

Tapi pokoknya sepanjang dia regress dalam kehidupan kedua dan ketiga, FL tahu Carcel ni playboy.. FL sengaja pilih Carcel sebab nanti boleh ceraikan Carcel sebab kafir.. dia tak kisah Carcel curang sebab .

SEKURANG-KURANGNYA Carcel curang dengan dia pilih nak pilih perempuan .. kalau putera mahkota yang suka dahi tu sebab dia kena STD.

Nah, sebab mengapa FL tidak mencubanya dengan orang biasa (bukan bangsawan), ia adalah kerana kehidupan ketiga di mana keluarga FL membunuh pelukis FL berkahwin. Jadi seperti dia berfikir apa perbezaan antara royalti dan bukan royalti … dan sekurang-kurangnya dengan Carcel ada sebab untuk Carcel dan dia bercerai kemudian.

Juga kerana Ines memilih Carcel, jadi Ines tidak perlu berkahwin dengan Putera Mahkota. Masalahnya ialah Ines tidak boleh berkahwin dengan seorang bangsawan, dan dia mempunyai pilihan yang sama seperti putera mahkota.

Tapi ines tahu putera mahkota tu anjing, jadi kalau kena pilih royalti, pilih saja yang paling kacak, Carcel. Lagipun dia boleh ceraikan Carcel nanti sebab Carcel suka curang..

Btww sekarang, kenapa awak tidak ingat kehidupan pertama FL? Nah, itu kerana dalam kehidupan pertama, Ines (FL) berkahwin dengan Carcel dengan baik, FL dan kehidupan Carcel adalah baik, tetapi FL terpaksa mundur kerana Putera Mahkota membunuh diri jika tidak silap saya…

pada asasnya FL mundur dalam kehidupan pertama kerana putera mahkota yang mundur diri.
Putera mahkota mundur kerana dia tidak suka Carcel dan FL. Jadi Putera Mahkota itu taksub dengan FL dari kehidupan pertama!

Kini dalam kehidupan kedua dan ketiga dan kini keempat, putera mahkota itu masih taksub dengan Ines. Jadi dia cuba semua cara untuk menyusahkan Ines dan Carcel..

Seperkara lagi, ternyata sepanjang hayat pertama, kedua, ketiga dan kini keempat, Carcel sentiasa menyayangi Ines. Carcel mencintai Ines walaupun Ines telah berkahwin dengan Putera Mahkota (kehidupan kedua),

Pelukis (kehidupan ketiga). And btw it says that our FL is also a master of manipulation, actually Ines kinda manipulated Carcel to then cheat on her.. well supaya Ines ada bukti jelas untuk Carcel’s cerai sebab Carcel’s infidelity.

Cincin Patah Perkahwinan Ini Akan Gagal Bagaimanapun
Apabila Inés yang berusia enam tahun melihat waris Keluarga Escalante yang kacak, dia segera menjadikan budak lelaki itu tunangnya. Oleh kerana lelaki mulia semuanya sama, dia fikir lebih baik dia memilih yang kacak. Tetapi Lord Cárcel tidak bersedia untuk komitmen seperti ini.

Dan dia menghabiskan satu setengah dekad seterusnya mengelakkan perkahwinan dengan apa cara sekalipun! Nasib baik, ia tidak menjadi masalah kepada Inés, kerana kegagalan perkahwinan ini adalah yang dia inginkan. Malah, dia mendapat restu untuk menabur gandum liar asalkan dia tidak campur tangan dalam perniagaannya.

Malangnya, menjadi playboy tidak seseronok apabila tunang anda memberi anda kebenaran. Dan bukankah ini bermakna dia juga menipu? Kini, Cárcel berazam untuk mengubah fikiran Inés tentangnya dan membuktikan bahawa dia boleh menjadi suami yang dia idamkan selama ini.

JADUAL PELEPASAN SETIAP 10 HARI

Baca Novel The broken ring this marriage will fail anyway

Mungkin sambil menunggu anda boleh membaca:

Cincin Patah Perkahwinan Ini Akan Gagal Bagaimanapun Novel bab 1-10

Kemas Kini Cincin Patah Perkahwinan Ini Akan Gagal Bagaimanapun Bab 11

You May Also Like

About the Author: sale iskandar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *